Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tigertræning-RØD – Familiehold for børn og voksen i Viften

11. maj 2019 @ 10:00 - 12:00

DKK625

Tigertræning-RØD – Familiehold for børn og voksen i Viften

Tigertræning-RØD – Familiehold for børn og voksen i Viften. Tigertræning undervisning for børn med forældre. Underviser Lise Steffensen.

Tilmelding KIB1 for 2½-3 årige

Tilmelding KIB2 for 4-6 årige

Hvad siger andre der har prøvet Tigertræning?

Vi vil anbefalde at du online læser de anmeldelser vi har fået. Følg disse links: TrustpilotFacebook og Google.

Tigertræning-RØD – Familiehold for børn og voksen i Viften

Familiehold er en af Tigertrænings hjørnesten. Her sætter vi en ramme for familier til være sammen i dyb nærvær, i lege og musik. Tigertræning bevægelses metoden som er udviklet af idrætspædagog Lise Steffensen, handler om at lave mange forskellige og øvelser. At det motoriske usikre barn bliver styrket igennem alsidige lege. At børn og voksne lære at sætte tydelige grænser og respekterer dem. Tigertræning er pædagogisk idræt: alle kan være med og her er der ingen gradueringer.

Kampreglerne

Kampreglerne bliver brugt aktivt på familieholdene. I Tigertræning er det vigtigt at vi øver os i at respekterer hinandens grænser. Børnene skal respekterer de voksnes grænser, og de voksne skal respekterer børnenes grænser. Det kræver øvelse. Læs mere om kampregler

Musikken

Musik og Tigertræning er uløseligt forbundet. Alt musikken til Tigertræning er skrevet specifik til de forskelige lege, og hvilken bevægelser der er forbundet med de lege. Musikken er komponeret af Troels Alsted sammen med Lise Steffensen. Musikken er udgivet og kan købes i vores bøger, eller lyttes til på SpotifyApple MusicDeezer og andre streamingtjenester.

Rammerne
Undervisningen forgår i Viften, et kulturhus vi siden 2018 har haft et godt og frugtbart samarbejde med. 2019 bliver vores første sæson i Rødovre aktive kulturhus Viften. Undervisningen foregår i koncertsalen, som vil være ryddet for stole til lejligheden. Så der er masser af plads til at tumle. Viften i Rødovre

Følg os på Facebook og YouTube

Detaljer

Dato:
11. maj 2019
Tidspunkt:
10:00 - 12:00
Pris:
DKK625
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://tigertraening.dk/familiehold/

Sted

Viften
Rødovre Parkvej 130
Rødovre, Hovedstaden 2610 Danmark
+ Google Map