Legekoncert - Tigertræning i festlig udgave med levende musik

Her ledsages legene af levende, swingende musik og sange der er skrevet specielt til hver leg. Legekoncert – Tigertræning i festlig udgave med levende musik. Vores familiehold sæsoner slutter altid med en kæmpe legekoncert.  Musik og bevægelse for vuggestuer, børnehaver, indskoling og børnefamilier. Vi afholder legekoncerter for 10-600 deltagere.

Parade med trommeorkester

Efter aftale tager vi vores Tiger Long Fei med til legekoncerten. Børn og voksne er med til at træne den op til 40 meter lange tiger, som er Danmarks længste. Den kan danse og lave tricks, hvis vi hjælpes ad. Hvis børnene er store nok laver vi også et trommeorkester. Tigertræning legekoncert kommer ud til alle slags fester og festivaller.

Hvis du gerne vil opleve en Legekoncert, men ikke kan overtale din lokale område til at få os på besøg, kan du komme til vores halvårlige familiehold sæsonafslutnings koncert

Legekoncert – Tigertræning i festlig udgave med levende musik

Vi fægter, danser, fanger haler og kører på hundeslæde og meget mere, til vilde skønne sange der alle er skrevet specielt til legene fra Tigertræning. Køb bog og musik i vores Butik.

Hvad siger andre der har prøvet Tigertræning?

Vi vil anbefalde at du online læser de anmeldelser vi har fået. Følg disse links: TrustpilotFacebook og Google.

Tigertræning Legekoncert kommer i 4 størrelser:

DUO som består af sang og guitar (med hjælp fra en computer).
TRIO som består af sang, guitar og trommer.
KVARTET udgaven kommer der yderligere en trækharmonika med.
KVINTET er yderligere begavet med en violin.
Prisen afhænger af antal deltagere og bandets størrelse. Kontakt os for tilbud
(+ forplejning og transport efter gældende takster).

Musikken og legene tager udgangspunkt i de 4 bøger og cd’er: Twang!, Twang 2, Tigeren er løs! og Dragekamp og koglekast. Musikken kan høres på Spotify, Apple Music, Deezer og andre streamingtjenester.

Download: Liste over samtlige koncerter

Tigertræning på de bemandede legepladser var en kæmpe succes

Tigertræning har med deres koncept virkelig ramt plet med den fineste blanding af rolige yoga øvelser, dejlig musik, sved på panden, balance, motorisk træning og det som vi på legepladserne aller bedst kan lide – nemlig leg 😊

Som barn kan det være rigtig svært at navigere i grænser, og hvad man må og ikke må. Men med Tigertrænings tydelige regler for, hvordan man må kæmpe og hvordan man skal kigge på hinanden og aflæse hinandens signaler er det meget nemmere for børnene at være i legen og kampen uden nogen bliver kede af det. Og børnene på legepladsen render stadig rundt og taler om reglerne fra Tigertrænings geniale plakat, og laver thumps up, hvis de gerne vil kæmpe.

Tigertræning får de største og bedste anbefalinger herfra og musikken var bare prikken over i’et fra en masse dejlige formiddage på legepladserne med sved på panden og smil på læben.
Af Mille Bonde Jensen (De Bemandede Legepladser i København)