Legekoncert - Tigertræning i festlig udgave med levende musik

Her ledsages legene af levende, swingende musik og sange der er skrevet specielt til hver leg. Legekoncert – Tigertræning i festlig udgave med levende musik. Vores familiehold sæsoner slutter altid med en kæmpe legekoncert.  Musik og bevægelse for vuggestuer, børnehaver, indskoling og børnefamilier. Vi afholder legekoncerter for 10-600 deltagere.

Parade med trommeorkester

Efter aftale tager vi vores Tiger Long Fei med til legekoncerten. Børn og voksne er med til at træne den op til 40 meter lange tiger, som er Danmarks længste. Den kan danse og lave tricks, hvis vi hjælpes ad. Hvis børnene er store nok laver vi også et trommeorkester. Tigertræning legekoncert kommer ud til alle slags fester og festivaller.

Hvis du gerne vil opleve en Legekoncert, men ikke kan overtale din lokale område til at få os på besøg, kan du komme til vores halvårlige familiehold sæsonafslutnings koncert

Legekoncert – Tigertræning i festlig udgave med levende musik

Vi fægter, danser, fanger haler og kører på hundeslæde og meget mere, til vilde skønne sange der alle er skrevet specielt til legene fra Tigertræning. Køb bog og musik i vores Butik.

Hvad siger andre der har prøvet Tigertræning?

Vi vil anbefalde at du online læser de anmeldelser vi har fået. Følg disse links: TrustpilotFacebook og Google.

Tigertræning Legekoncert kommer i 4 størrelser:

DUO som består af sang og guitar (med hjælp fra en computer).
TRIO som består af sang, guitar og trommer.
KVARTET udgaven kommer der yderligere en trækharmonika med.
KVINTET er yderligere begavet med en violin.
Prisen afhænger af antal deltagere og bandets størrelse. Kontakt os for tilbud
(+ forplejning og transport efter gældende takster).

Musikken og legene tager udgangspunkt i de 4 bøger og cd’er: Twang!, Twang 2, Tigeren er løs! og Dragekamp og koglekast. Musikken kan høres på Spotify, Apple Music, Deezer og andre streamingtjenester.

Download: Liste over samtlige koncerter


Tigertræning tour dates

 

“Musik er først og fremmest aktivitet – ikke genstande eller et produkt. Når vi spiller, synger, danser eller lytter, så gør vi musik. Det er en måde at være sammen og mærke hinanden på. Musik er med til at skabe det fællesskab, som velfærdsstaten hviler på.”
Af Peter Bruun (Komponist og formand for Statens Kunstfonds Legatudvalg for Musik)