Tigertræning-Kontakt. Skriv hvis du vil vide mere om forløb eller workshop. Hvis du er interesseret i en legekoncert eller ønsker en skræddersyet event, hvad vi har at tilbyde, ris og ros, hører vi meget gerne fra dig.

Kontaktformular

I Tigertræning laver vi forløb og efterudannelse for fagfolk, børn og voksne i alle aldre. Fra tid til anden bliver vi spurgt om vi vil lave en særlig event, med et særligt tema, for nogle af vores samarbejdspartnere. Det har været med til at skabe Nomertræning og krible krable legekoncert og andre events som kun blev udført den ene gang. Derfor skal der lyde en utvetydig opfordring til at kontakte os, hvis du og dine kollegaer har nogle sjove ideer. I Tigertræning er vi altid klar på at tage en udfordring op.

Vi går op i idræt og bevægelse, fordi det er en god ramme at formidle historie og musik i. Det er deltagelse og inklusion, kultur og formidling. Ikke noget røv-i-sædet her. Vi skal mærke det!

Vi arbejder lige så gerne udendørs som indendørs. Men hvis arrangementet skal foregå udendørs er det selvfølgelig altid rart at have en plan B, i tilfælde af stormfold eller andre ekstreme vejrlig.

Læs mere her. Følg os på Facebook og YouTube