Hvem er vi – de engagerede personer bag Tigertræning

Tigertræning består af Lise Steffensen og Troels Alsted, som står for den daglige drift og aktiviteter. Tina Cayuga er vores administrative medarbejder der tager sig af booking og kommunikation. Vi samarbejder med mange forskellige undervisere, kunstnere og musikere og er altid interesserede i henvendelser fra nye samarbejdspartnere.

Lise Steffensen er idrætspædagog, konsulent og underviser med speciale i børn, leg, kamp og bevægelse. Lise er uddannet pædagog fra Hovedstadens pædagogseminarium i 2002.

Efterfølgende har hun taget efteruddannelse i Pædagogisk Idræt hos DIF og Peter Sabroe Seminariet, samt flere moduler på pædagogisk diplomuddannelse.

Hun har taget det treårige forløb på Gøsselskolen, på Rytmisk Center i København om børn, motorik og rytmik. Samt  kursus i børneyoga hos Blå himmel Yoga.

Siden 2010 har hun undervist freelance i daginstitutioner og på familiehold og udviklet bevægelsesformen Tigertræning.

Hun afholder kurser, foredrag og workshops for pædagoger, lærere, idrætsinstruktører og forældre. Kontakt gerne Lise, hvis du har spørgsmål om forløb og undervisning.

Troels Alsted er musiker, sangskriver, producer, foredragsholder og studieejer. Troels tager sig af administrationen i Tigertræning.

Troels har i samarbejde med Lise skrevet bøgerne og musikken: Tigertræning – Twang!Twang 2, Tigeren er løs! og Dragekamp og koglekast.

Troels er uddannet som tekniker i Sweet Silence Studios af Flemming Rasmussen.

Han har knap 70 album i bagagen, som enten musiker, tekniker eller producer. Troels skriver blog og holder foredrag om ledelse og følgeskab i kreative processer: Læs mere her.

Kontakt gerne Troels hvis du har spørgsmål om kontrakter, køb af bog og cd og andre administrative spørgsmål.