Det siger eksperterne

Det siger eksperterne om Tigertræning

Vi vil anbefalde at du online læser de anmeldelser vi har fået. Følg disse links: TrustpilotFacebook og Google. Herunder kan du se anbefalinger som vi har modtaget på e-mails, facebook-opslag eller sms-beskeder. Det siger brugerne om Tigertræning.

STINE TANGE

(Projektleder. Kulturhuset Islands Brygge)
Jeg kan varmt anbefale Tigertrænings Legekoncerter, som vi I Kulturhuset Islands Brygge har haft flere fantastiske arrangementer med. Senest har vi haft 4 legekoncerter for skoler og børnehaver, og der var mange rosende ord fra både børn og voksne. Jeg håber at flere børn får mulighed for at bevæge sig ud i denne oplevelse!

BALDER BRØNDSTED

(Cand. idræt og indehaver af Legefabrikken):
“Med sin unikke sammenkobling af god musik,  kamplege, historier, spændende rekvisitter og dygtig instruktion taler Tigertræning børnenes sprog. Og børnene lytter. Således kunne min treårige søn efter blot en enkelt koncert huske de tre regler for god kamp:, 1. Spørg altid før du går i gang med at kæmpe med nogen. 2. Hovedet forbudt og pas på forsiden. 3. Stop betyder stop. Som konsulent har jeg med stor succes selv brugt Tigertrænings sange og lege i mit eget arbejde med børn. Jeg kan kun være enig med de mange forældre og pædagoger, som jeg har delt erfaringer med. Tigertræning er en fantastisk redskab til at lave leg og kamp med børn.”

TRINE FÆRGE HAURITS NIELSEN

(Bibliotekar ved Silkeborg Bibliotekerne)
”Tigertræning er fantastisk. Gennem fægte- og bevægelseslege lærer børnene noget om, hvordan man er en god ven, hvordan man inviterer andre ind i legen og om at passe på hinanden og sig selv. Musikken giver legen vinger. Det kan bruges til fest, derhjemme og i børnehaven. Alle børn skulle have lov at prøve en omgang Tigertræning.”

DORTE VIRÉN RIISE

(Motorikvejleder)
Skrevet om “De 5 tibetanere”: “Denne sang vækker sanserne hos børnene og veksler mellem vågenhed og hvile. De 5 tibetanere er med til at stimulere barnets indre kompas, som hedder vestibulær-sansen (også kaldet balance-sansen).”
Skrevet om “Store bjørn og lille bjørn”: “En god voksen-barn kontaktleg. Barnet mærker, hvor meget kraft barnet skal brug for at holde sig fast eller skubbe. Hjernen giver besked til musklerne om, hvor meget muskelstyrke der skal sættes ind, så legen kan fortsætte og være sjov. Legen hjælper barnet i at udvikle evnen til at planlægge sine bevægelser med en tilpas stor styrke.”
Skrevet om “En sten i lommen”: “En opmærksomheds-sangleg i barnehøjde. Berøring giver ro og modvirker stress og er nødvendigt for barnets fysiske og psykiske udvikling.”

MAJ-BRIT BIRCH LYKKEGAARD

(Børneergoterapeut)
Skrevet om “Skabt til fart”: “Opvarmning af kroppen er ikke kun opvarmning af musklerne. Det er også opvarmning af centralnervesystemet. Når kroppen aktiveres gennem f.eks. løb, højnes hjernens vågenhedstilstand, det man kalder “arousal”. Herved bliver man mere opmærksom både på sig selv og sine omgivelser. Den øgede opmærksomhed er med til at gøre os klar til at indlære nye færdigheder.”
Skrevet om “Hoppe og springe”: “I disse lege træner man børnene i at afstandsbedømme og tilpasse kroppens bevægelser til udfordringen. At kunne skrive ensartede bogstaver og tal, orientere sig på en side i en bog, binde snørebånd, vende trøjen rigtigt, når man tager den på samt meget andet, er alt sammen afhængigt af, at den visuospatiale bearbejdningsevne er blevet stimuleret og udviklet hensigtsmæssigt.”
Skrevet om “Bjørneungerne kommer”: “Når der arbejdes med krydsbevægelser som her, hvor arme og ben skal koordineres i samtidige bevægelser på højre og venstre side af kroppen, træner man de to hjernehalvdele i at arbejde sammen. Hvis de to hjernehalvdele er trænet i at arbejde sammen, menes det at have betydning for hvor hurtigt man senere vil kunne forstå en abstrakt teori eller løse en kompliceret opgave.”
Skrevet om “Flyvesang”:“Vores balancesans er et samarbejde mellem informationer fra synet, muskel- og ledsansen og det indre øre. Der er forskellige typer af vestibulær stimuli, som alle er vigtige for udviklingen af balancesansen. Lege, hvor man træner bevægelser frem og tilbage, op og ned og rundt er med til at fremme balancesansen og forebygge f.eks. køresyge. De maveliggende lege er desuden med til at træne muskulaturen på bagsiden af kroppen. Det sikrer en stærk ryg og forebygger en foroverbøjet holdning.”