Tigertræning Kampregler plakat (5 stk.)

Tigertræning kampregler plakat 3 regler der følges let. Tegnet af Jan Kjær.

Tigertræning Kampregler plakat (5 stk.)

Gratis!

Tigertrænings nye A2-plakat med kamprelgerne udviklet af Lise Steffensen, med illustrationer af Jan Kjær (Nomerne, Taynikma). Vi sender 1 stk. A2 plakat og 4 stk. A4 flyers stk. pr. ordre.

Februar, marts og april sender vi gratis plakater og flyers ud. Skriv jeres adresse i kommentar på youtube. Herefter vil plakaten stadig være gratis, men modtager betaler for forsendelses omkostninger og porto.

Produktbeskrivelse

Tigertræning kampregler plakat 3 regler der følges let. Tegnet af Jan Kjær.

Tigertrænings A4-plakat med kamprelgerne udviklet af Lise Steffensen, med illustrationer af Jan Kjær (forfatter og tegner til bøgerne om Nomerne og Taynikma).

Kampreglerne bliver brugt aktivt på familieholdene, i institutioner rundt om i landet og alle andre steder vi laver Tigertræning. I Tigertræning er det vigtigt at vi øver os i at respektere hinandens grænser. Børnene skal respektere de voksnes grænser, og de voksne skal respektere børnenes grænser. Det kræver øvelse.

Hvem henvender kampregler sig til

Reglerne er så enkle at 3 års børn kan lære dem, med opbakning fra de voksne omkring sig. Det er selvfølgelig også vigtigt at de voksne overholder disse regler. Giv plakaten til dem der leger med dit barn, bedsteforældre, pædagoger, venner, tanter og onkler, således at de også kan lære at respektere dit barns grænser.

Tigertræning kampregler plakat 3 regler der følges let. Tegnet af Jan Kjær.

Forfatter og tegner Jan Kjær som også har udviklet let læsnings serien Link, har omhyggeligt illustreret kampreglerne, således at de alene ved hjælp af billederne kan “læses” af et før-skole barn.

Følg os på Facebook og YouTube

Plakaten er gratis, men modtager betaler for forsendelses omkostninger og porto.

Yderligere Information

Vægt 0.1 kg
Størrelse 29 x 21 x 0.1 cm