Instruktør uddannelse – bliv certificeret Tigertræner

I 2020 åbner vi for første gang for muligheden for at tage en Tigertræning Instruktør Uddannelse. Når man har gennemført et 11 måneders praktisk og teoretisk uddannelsesforløb kan man blive certificeret tigertræner. Vi tilbyder desuden en 4 måneders ekstra masterclass for elever der også ønsker at undervise familier i Tigertræning. Instruktør uddannelse – bliv certificeret Tigertræner

Som certificeret Tigertræner kan du undervise 2-9 årige børn i Tigertræning i dagtilbud, lokale idrætsfaciliteter m.m. Information om pris, uddannelsessted og datoerne for det første uddannelses forløb er ikke på plads endnu men vil blive offentliggjort før Julen 2019

Om uddannelsen

Uddannelsen er en deltids uddannelse for pædagoger, lærere og andre med pædagogisk erfaring. Der er fælles undervisning en hverdag om måneden samt hjemmeopgaver, gruppe opgaver og personlig vejledning.

Uddannelsen indeholder både praksis undervisning, øvelsesundervisning af børn, personlig sparring og vejledning, video og online undervisning, samt bøger, kompendium og cder.

Efter gennemført certificering kan du kalde din undervisning for Tigertræning og fremgå på Instruktør siden på hjemmesiden Tigertræning.dk.

 

Hvad er Tigertræning?

Tigertræning er en pædagogisk bevægelsesmetode for børn udviklet at Idrætspædagog Lise Steffensen. Tigertræning indeholder mange forskellige aktiviteter med det samlede sigte at udvikle børnene motorisk, socialt og følelsesmæssigt og give dem glæde ved at bevæge sig i fælleskab med andre.

Målet er at gennem Tigertræning styrkes børnenes mod og bevægelsesglæde og deres lyst til fremover at være aktive i fælleskab med andre. Altså at give børnene en sjov, alsidig start på idrætslivet.

”Jeg kan se at han er blevet mere modig efter at vi har gået til Tigertræning, han opsøger mere de andre børn og invitere dem med i en leg. Det er dejligt at se.”

Mor til Gilbert 4 år.

Tigertræning kan for eksempel foregår i dagtilbud, kulturhuse, biblioteker, idrætsanlæg og i udendørs områder, parker og lignende.

Tigertræning indeholder blandt andet:

  • Bevægelseshistorier (sprog og fantasi)
  • Samarbejdslege (samarbejde og fælleskab)
  • Kamp og tumlelege (mod, styrke, respekt og omsorg for hinanden)
  • Opvarmnings/ løbe lege (udholdenhed, motorisk udvikling, puls)
  • Musik til alle lege og aktiviteter (rytme, stemning, musikalitet)
  • Afspænding (kropsbevidsthed, ro)

Instruktør uddannelse – bliv certificeret Tigertræner

Uddannelsen er målrette pædagogisk fagpersoner. Med uddannelsen kan du give børn en alsidig og sjov start på idrætslivet og undervise i pædagogisk idræt med fokus på fælleskab, leg og respekt. Uddannelsen varer i 11 måneder og indeholder en afsluttende certificering. Der er mulighed for efterfølgende af tage en 4 måneders masterclass og blive certificeret Tigertræner For Familier.

Musikken

Musik og Tigertræning er uløseligt forbundet. Til alle undervisningsvideoerne er der Tigertrænings livlige musik. Musikken til Tigertræning er skrevet specifikt til de forskellige lege og de bevægelser der udføres. Musik, sange og historier er komponeret og skrevet af Troels Alsted og Lise Steffensen. Musikken og historierne er udgivet og kan købes i vores butik, eller høres på SpotifyApple MusicDeezer og andre streamingtjenester.

Hvad siger andre der har prøvet Tigertræning?

Vi vil anbefalde at du online læser de anmeldelser vi har fået. Følg disse links: TrustpilotFacebook og Google.

Følg os på Facebook og YouTube