Tigertræning – familiehold for børn og voksne. Yoga, kamplege, akrobatik

Pernille har uddannet sig som tigertræner og er begyndt at lave hold rundt om i byen. Du kan læse mere om hendes hold her:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100067615191597

Her sætter vi en ramme for familier til at være sammen i  nærvær, bevægelse, leg og musik. Tigertræning – familiehold er forældre/barn træning for både børn og voksne.

Tigertræning bevægelses metoden, som er udviklet af idrætspædagog Lise Steffensen, handler om at lave mange forskellige lege og øvelser. Vi høre historier, løber, samarbejder og tumler så alle barnets sanser kommer i spil. Gennem kamp og tumlelege lærer børnene at passe på sig selv og andre i de vilde lege. Både børn og voksne lærer at respektere egne og andres grænser. Det motoriske usikre barn bliver styrket igennem alsidige lege. Tigertræning er pædagogisk idræt: alle kan være med og her er der ingen gradueringer.

Tigertræning familiehold – Glade aktive børn!

Vælg hold her

 

Hvad siger andre der har prøvet Tigertræning?

Vi vil anbefalde at du online læser de anmeldelser vi har fået. Følg disse links: TrustpilotFacebook og Google.

Vi får ofte disse spørgsmål:

Kampreglerne

Kampreglerne bliver brugt aktivt på familieholdene. I Tigertræning er det vigtigt at vi øver os i at respektere hinandens grænser. Børnene skal respektere de voksnes grænser, og de voksne skal respektere børnenes grænser. Det kræver øvelse. Læs mere om kampregler eller download gratis i sort/hvid

Musikken

Musik og Tigertræning er uløseligt forbundet. Al musikken til Tigertræning er skrevet specifikt til de forskellige lege, og hvilke bevægelser der er forbundet med de lege. Musik, sange og historier er skrevet og komponeret af Troels Alsted og Lise Steffensen.Musikken er udgivet og kan købes i vores butik, eller høres på SpotifyApple MusicDeezer og andre streamingtjenester.

Hvem henvender familiehold sig til

Familiehold er for 2½-3 årige og 4-6 årige børn der deltager i følgeskab med en voksen. Vi har en forårssæson og en efterårssæson og begge sæsoner afsluttes med en stor legekoncert for alle hold. Der deltager omkring 200 familier i hver sæson. Vi har små hverdagshold med 15 familier på hvert hold, hvor Lise underviser alene. Vi har også store weekendhold, hvor der er plads til flere familier på hvert hold. På disse hold underviser Lise og Troels spiller livemusik til træningen.

Tigertræning derhjemme

Tilmeld dig vores familieklub, så du kan fortsætte legen derhjemme. Med familieklubben får du legerekvisitter og et nyt lege program hver uge. Så kan I lave Tigertræning hvor og hvornår det passer for jeres familie og i kan træne lige så tit i vil.

Følg os på Facebook og YouTube