Tigertræning – familiehold for børn og voksen. Yoga, kamplege, akrobatik

Her sætter vi en ramme for familier til være sammen i dyb nærvær, i lege og musik. Tigertræning – familiehold for børn og voksen. Yoga, kamplege, akrobatik Tigertræning bevægelses metoden som er udviklet af idrætspædagog Lise Steffensen, handler om at lave mange forskellige og øvelser. At det motoriske usikre barn bliver styrket igennem alsidige lege. At børn og voksne lære at sætte tydelige grænser og respekterer dem. Tigertræning er pædagogisk idræt: alle kan være med og her er der ingen gradueringer. Tigertræning familiehold – Børn er vilde med når voksne leger!

 Kampreglerne

Kampreglerne bliver brugt aktivt på familieholdene. I Tigertræning er det vigtigt at vi øver os i at respekterer hinandens grænser. Børnene skal respekterer de voksnes grænser, og de voksne skal respekterer børnenes grænser. Det kræver øvelse. Læs mere om kampregler

Musikken

Musik og Tigertræning er uløseligt forbundet. Alt musikken til Tigertræning er skrevet specifik til de forskelige lege, og hvilken bevægelser der er forbundet med de lege. Musikken er komponeret af Troels Alsted sammen med Lise Steffensen. Musikken er udgivet og kan købes i vores, eller lyttes til på Spotify, Apple og lign. tjenster.

Hvem henvender familiehold sig til

Familiehold er for 2½-3 årige og 4-6 årige børn der deltager i følgeskab med en voksen. Vi har en forårssæson og en efterårssæson og begge sæsoner afsluttes med en stor legekoncert for alle hold. Der deltager omkring 200 familier i hver sæson. Vi har små hverdagshold med 15 familier på hvert hold, hvor Lise underviser alene. Vi har også store weekendhold, med 35 familier på hvert hold. På disse hold underviser Lise og Troels spiller livemusik til træningen.

Tigertræning derhjemme

Legene og musikken fra Tigertræning kan benytte hjemme i stuen, til familiefest, i børnehaven mm. Musik og legebøger kan bestilles her

Følg os på Facebook og YouTube