Tigertræning – familiehold for børn og voksne. Yoga, kamplege, akrobatik

Her sætter vi en ramme for familier til at være sammen i dyb nærvær, i lege og musik. Tigertræning – familiehold for børn og voksne, forældre/barn træning. Yoga, kamplege og akrobatik. Tigertræning bevægelses metoden, som er udviklet af idrætspædagog Lise Steffensen, handler om at lave mange forskellige lege og øvelser. At det motoriske usikre barn bliver styrket igennem alsidige lege. At børn og voksne lærer at sætte tydelige grænser og respekterer dem. Tigertræning er pædagogisk idræt: alle kan være med og her er der ingen gradueringer. Tigertræning familiehold – Glade aktive børn!

 

Hvad siger andre der har prøvet Tigertræning?

Vi vil anbefalde at du online læser de anmeldelser vi har fået. Følg disse links: TrustpilotFacebook og Google.

Vi får ofte disse spørgsmål:

Kan jeg gå til Tigertræning familiehold i næste sæson?

Hvilket hold skal jeg vælge?

Kan jeg tilmelde mig hvis sæsonen er gået i gang?

Kampreglerne

Kampreglerne bliver brugt aktivt på familieholdene. I Tigertræning er det vigtigt at vi øver os i at respektere hinandens grænser. Børnene skal respektere de voksnes grænser, og de voksne skal respektere børnenes grænser. Det kræver øvelse. Læs mere om kampregler

Musikken

Musik og Tigertræning er uløseligt forbundet. Al musikken til Tigertræning er skrevet specifikt til de forskellige lege, og hvilke bevægelser der er forbundet med de lege. Musikken er komponeret af Troels Alsted sammen med Lise Steffensen.Musikken er udgivet og kan købes i vores butik, eller høres på SpotifyApple MusicDeezer og andre streamingtjenester.

Hvem henvender familiehold sig til

Familiehold er for 2½-3 årige og 4-6 årige børn der deltager i følgeskab med en voksen. Vi har en forårssæson og en efterårssæson og begge sæsoner afsluttes med en stor legekoncert for alle hold. Der deltager omkring 200 familier i hver sæson. Vi har små hverdagshold med 15 familier på hvert hold, hvor Lise underviser alene. Vi har også store weekendhold, med 35 familier på hvert hold. På disse hold underviser Lise og Troels spiller livemusik til træningen.

Tigertræning derhjemme

Legene og musikken fra Tigertræning kan benyttes hjemme i stuen, til familiefest, i børnehaven mm. Musik og legebøger kan bestilles her

Følg os på Facebook og YouTube