Det siger brugerne

Det siger brugerne om Tigertræning

Vi vil anbefalde at du online læser de anmeldelser vi har fået. Følg disse links: TrustpilotFacebook og Google. Herunder kan du se anbefalinger som vi har modtaget på e-mails, facebook-opslag eller sms-beskeder. Det siger brugerne om Tigertræning.

Peter Elmelund

(Bibliotekar på Randers bibliotek)
Randers Bibliotek havde indkaldt til ”Nomertræning” onsdag formiddag i efterårsferien. Vi fik halvanden time med Prinsesse Zika og hendes grumme pirat (Lise Steffensen og Troels Alsted) der myndigt, nærværende og topprofessionelt styrede børn, forældre og bedsteforældre gennem drabelige kampe og modskrævende prøvelser i en udsolgt sal. Det var skønt at se de voksne lege – ja lege! – med børnene og opleve den gensidige glæde, der strålede ud af alle i disse fysiske lege. Jo jo, det legende barn er kommet for at blive!

Brian, Ann, Nina, Lisette og Pernille

(Lærer for 1. årgang på Helsingør skole afd. Nordvest)
Vi har haft et forløb med Lise Steffensen i 6 uger. Vi har lært mange gode og spændende øvelser, som på mange måder kan overføres til den daglige undervisning. Det være sig både de sociale træningslege, men også læringslege. Eleverne har taget tigertræningen til sig og bruger det også i daglig dagen. Hvis nogen slås, skændes eller på anden måde overskrider grænser hører man ofte ”Stop kampen”. Vi er efterfølgende fortsat med at lege de lege vi har lært og øver os på Solhilsen i yogaen. Børnene er meget begejstrede og med på det hele. Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med Lise og det har været meget inspirerende at lære nye lege.

STINNE

(Mor til Julius, går på Vanløse familiehold)
Vi elsker Tigertræning!

DAVID NEJRUP

(Familiefar)
”Med Tigertræning-universet har jeg en følelse af at gøre noget sundt, opbyggende, nærværende og sjovt sammen med mine børn. Derfor bifalder jeg også denne udgivelse der på fornemste vis samler hele universet i en let tilgængelig bog med meget iørefaldende musik. Hele indholdet oser af god energi og glæden ved bruge vores kroppe og musiske sans.”

MARIA 

(Mor til Elias, går på Vanløse-familiehold)
Man kan godt komme til at glemme at rose, når ting er gode (jeg kan i al fald) men efter at have været til tigertræning for første gang i søndags i Vanløse med min søn Elias, kan jeg simpelthen ikke lade være med at skrive til jer. Min søn er lidt stille og forsigtig, og det kan godt tage lidt tid for ham at åbne op for nye ting, men han har snakket rigtig meget om alle de sjove lege vi legede i søndags. Og jeg synes det var fedt at legene er lige så sjove for mig, som de er for min søn. Jeg var helt træt i kroppen efter, men mit energiniveau var i top.
Jeg synes det var fedt med vilde lege og det var dejligt at se min ellers lidt stille søn leve sig ind i dem! Jeg glæder mig helt vildt til resten af sæsonen! 

CONNIE SKJOLD HENRIKSEN 

(Pædagog)
Legekoncerten levede helt op til vores forventninger og mere til. Jeg synes hele koncerten var fantastisk, den passede fint til vores børns alder (5-6 år). Alle vores børn fik en god motorisk udfordring ved koncerten, især bjørne-øvelsen har jeg taget til mig, den var svær for børnene, men vi “øve” leger med den. Vi arbejder også ud fra bogen “Plads til de vilde lege”, den er god. Jeg vil anbefalde Tigertræning Legekoncert til hvem som helst der er interesseret i motorik. Jeg kunne godt tænke mig, at vi fik muligheden for at komme til endnu en koncert med min BH. Det har været en stor oplevelse for børnene.

KARINA ALS

(Leder af Nykløveret, Frederiksberg)
Tigertræning er et initiativ, der blev søsat for at kompetenceudvikle personalet. Det er lykkedes, og derudover har det udviklet og flyttet langt mere hos både børn og personale, end jeg havde drømt om. Det er blevet vores fælles tredje, det vi alle sammen kan mødes om og være fælles om, på tværs af alder og teams. Det har styrket samarbejdet i en nyetableret personalegruppe. Jeg kunne ønske mig, at rigtig mange andre institutioner valgte at invitere Troels og Lise indenfor. Det har været en super investering  i Nykløveret, og vil også være det andre steder.

Lise er en dygtig bevægelsespædagog, har et smittende engagement, en tillidsvækkende tilgang, og en evne til at få det bedste frem, i de mennesker hun underviser.

KARINA QUOTTRUP

(Pædagog i Nykløveret)
Når vi taler om inklusion er Tigertræning et redskab som er lige til at gå til. Alle børn kan være med, uanset forudsætninger. Nogle skal have en lille hånd fra en voksen, andre vil gerne det hele. Den positive tone og rummeligheden af børnenes forskelligheder, gør dette til et meget brugbart redskab i inklusionssammenhængen. Det er det bedste og mest brugbare kursus, jeg nogensinde har været på. For jeg har lært legene, trommerytmerne og melodierne sammen med børnene og mine kolleger. Det gør, at når der noget jeg har glemt eller noget der skal rettes til, så kan jeg nemt sparre med mine kolleger. Det virker.

JEANETTE SYLVEST 

(Direktionssekretær i ATEA)
Atea giver hvert år deres medarbejdere muligheden for, at tage børnene med på jobbet mellem jul og nytår. Holdet bag Tigertræning kommer velforberedt og smilende med to forskellige programmer til de to dage og sporer sig ret hurtigt ind på, hvad det er vi søger til børnene og hvad der rammer dem bedst i forhold til dagenes øvrige program. Børnene havde en fest. Her var alt fra yoga til sværdfægtning, fra hulahopringe til organiseret leg med balloner. Lette remedier som alle børn kan lege med. 1 times leg og børnene fra Atea havde fået brændt en god del krudt af. Jeg vil varmt anbefale Tigertræning til små og store arrangementer. (Se TV2 nyhedsindslag her) 

Eva

(Mor til Gilbert 4 år)
Jeg kan se at han er blevet mere modig efter at vi har gået til Tigertræning, han opsøger mere de andre børn og invitere dem med i en leg. Det er dejligt at se.