Hvad er Tigertræning?

Tigertræning er en bevægelsesmetode for børn og voksne

Tigertræning indeholder elementer af børneyoga, samarbejdslege, familieakrobatik, kamplege, dans og musik. Tigertræning kan være for småbørn, børnehavebørn, skolebørn og børnefamilier. Vi afholder events, undervisning og legekoncert for 10-600 deltagere.
Følg os på Facebook: Tigertræning – leg, kamp og bevægelse
Hør Radio 24/7 om Tigertræning
Hør DR P1 Sundhed om Tigertræning og Legekoncerter
Tigertræning er nu officielt ambassadør for ABC for mental sundhed
Med en stort anlagt koncert på Frederiksberg Rådhus indledte vi et samarbejde med Statens Institut for Folkesundhed og Frederiksberg Kommune. Læs mere her
Kursus i leg, kamp & bevægelse
Et kursus for pædagoger, lærere og andre med interesse i leg, kamp og bevægelse for børn. Kurset indeholder praktisk og teoretisk gennemgang af kamplege, samarbejdslege, musik og bevægelse samt børneyoga.
Events/Nomertræning
Til Events er alle velkommen. Der er ingen tilmelding og betales kontant for deltagelse ved indgangen. Hele familien kan være med og børn kan deltage med venner og søskende. Se datoer og tidspunkter i vores kalender. Vi har indgået et samarbejde med tegner og forfatter Jan Kjær om at lave Nomertræning.
Tigertræning derhjemme
Legene og musikken fra Tigertræning kan benytte hjemme i stuen, til familiefest, i børnehaven mm. Musik og legebøger kan bestilles her
Legekoncerter
Tigertræning har også en meget festlig udgave, hvor legene ledsages af levende, swingende musik og sange der er skrevet specielt til hver leg. Det kan du læse mere om i Legekoncerter og næste koncert i kalenderen. Her er listen over vores Referencer.