Leg dig glad med Tigertræning og A-sports nye videoer

Leg dig glad med Tigertræning og A-sports nye videoer.

I et nyt samarbejde præsenterer vi videoer med let genkendelige lege og sange. Dette er blevet til i et frugtbart samarbejde, således at vi kan præsenterer: Leg dig glad med Tigertræning og A-sports nye videoer
A-sports brede erfaring med formidling og animation, blandet med Tigertrænings engagerende lege og musik. Tilsammen skaber dette en stærk co-creation. Resultatet af samarbejdet foreligger i form af en række visuelle produkter, der distribueres på A-Sports Idébank og Tigertrænings hjemmeside.

 

Leg dig glad med Tigertræning og A-sports nye videoer

Sammen med den syngende voksne, Lise, optræder der en lege-tiger, Long-Fei, som børnene bliver fortrolig med. De to er den røde tråd igennem animationsfilmenes mange afsnit. Der er mulighed for identifikation, imitation og spejling. Da rigtige forskellige børn vil optræde sammen med Lise og Long-Fei i de specifikke bevægelseslege. Det udgør omdrejningspunktet for de enkelte film.
Farver, sang, musik samt animationer inviterer til bevægelse. Det har været overbevisende i afprøvelsefasen at se, hvorledes børnene spontant har overgiver sig til at deltage. Spontant begynder de at hoppe med og synge med. Eller de optages af at følge de mange spændende dyr, der er kendetegnende for hver bevægelsesleg.

Musik og sang som motivationsfaktor

Erfaringen viser, hvor afgørende det er at appellere til børns forskellige intelligenser, når det gælder læring. Børn reagerer på hver sin måde, og her er materialet lykkedes med at invitere til aktiv deltagelse på flere måder. Resultatet synes vi er fortræffeligt. Vi glæder os over, hvor stor en motivationsfaktor musik og sang kan være for børn. Ofte er der lagt vægt på konkurrencemomentet, når det gælder børns læring. Men her har vi skruet op for en anden inspiration, nemlig bevægelse og leg.
Hver enkelt barn kan skabe sin egen relation, om det er personer, dyr eller stemninger. Men det mest berigende er fællesskabet og den sociale sammenhæng i form af bevægelse og sang, som børnene kan indgå i med hinanden foran skærmen.

Godt dansk Børne TV

Vi håber, at A-sports professionelle erfaring med at animere er kommet materialet til gode. Den smittende stemning og gode energi, som musik, sang og dramatiseringer skaber i legestuer og institutioner, har vi arbejdet på at transformere gennem vores gennemarbejdede små film. På sin vis får det karakter af godt dansk børne TV, og tilsvarende kommer bevægelses-filmene til at ligge tilgængelig på YouTube.
På den måde sikrer vi os, at alle børn voksne kan få glæde af vores co-creation: Leg dig glad med Tigertræning og A-sports nye videoer.
Se flere fotos fra videooptagelsen
Følg os på Facebook og  YouTube