Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tigertræning Legekoncert til Børnejazz Fredensborg

11. november 2018 @ 11:00 - 12:00

DKK50

Tigertræning Legekoncert til Børnejazz Fredensborg

Så drager vi nordpå for at spillen en Legekoncert for Fredensborgs børnefamilier. Tigertræning Legekoncert til Børnejazz Fredensborg

Hvad er Tigertræning? Tigertrænings mål er at lære børn at sætte grænser. Når man laver Tigertræning, bliver legen til en dans. Og dét i en ramme for både børn og voksne, for børn elsker, når voksne leger med. Tigertræning er en bevægelseskoncert udviklet af idrætspædagog Lise Steffensen, hvor blandingen af de stille og de vilde lege er en hjørnesten. Til Tigertræning er der altid musik, da musikken inviterer til bevægelse, og deltagerne kaster sig mere frit ind i legen. Tigertræning er et medskabende kulturtilbud til de mindste, deres voksne og bedsteforældre.

VI FÅR EN FEST!

Køb billetter til en flad 50´er via MobilePay til 48758
koncerten er målrettet børn i alderen 1-6 år.

Tigertræning Legekoncert til Børnejazz Fredensborg

Musikken og legene tager udgangspunkt i de 4 bøger og cd’er: Twang!, Twang 2, Tigeren er løs! og Dragekamp og koglekast. Musikken kan høres på SpotifyApple MusicDeezer og andre streamingtjenester.

Hvad siger andre der har prøvet Tigertræning?

Vi vil anbefalde at du online læser de anmeldelser vi har fået. Følg disse links: TrustpilotFacebook og Google.

Tigertræning derhjemme

Legene og musikken fra Tigertræning kan benyttes hjemme i stuen, til familiefest, i børnehaven mm. Musik og legebøger kan bestilles her

Følg os på Facebook og YouTube

Om Børnejazz Fredensborg

Børnejazz Fredensborg blev stiftet i efteråret 2015, en idé der udsprang sig af tilflytterfamilier fra København der hurtigt så, at udbuddet af kulturelle tiltag for børnefamilier i Fredensborg var meget sparsomt.

Stifterne kom med viden, et stort netværk og erfaring bl.a. fra Copenhagen Jazz Festival og igangsættelse af skolekoncerter. Dette gav et solidt fundament og viden om koordinering, markedsføring og praktisk arbejde omkring afholdelse af koncerter.

Med støtte fra Kulturudvalget og gennem andre samarbejder lykkedes det at få stablet første koncert på benene i oktober 2015, for et udsolgt kulturhus. En flyvende start, der gav blod på tanden til at fortsætte det spændende arbejde.

Den lokale opbakning er massiv og flere og flere familier kommer til fra hele Nordsjælland for at få en musikalsk oplevelse. Børnejazz er kommet for at blive!

Detaljer

Dato:
11. november 2018
Tidspunkt:
11:00 - 12:00
Pris:
DKK50
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
http://bornejazzfredensborg.dk/billetter/?fbclid=IwAR30cRmNdylhXHi01Tzl5S6mFZY2RHvXQyOtHp8iDWej1JHd_iW_6XE2UZc

Sted

Børnejazz Fredensborg
Jernbanegade 4
Fredensborg, Hovedstaden 3480 Danmark
+ Google Map