Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Krible krable legekoncert på Gentofte Bibliotek for de 1-3 årige

15. maj 2019 @ 10:00 - 11:00

Krible krable legekoncert på Gentofte Bibliotek for de 1-3 årige

Naturvidenskab i børnehøjde. Vær med, når idrætspædagog Lise Steffensen er bidronningen og sætter leg og historier i gang for de mindste. Krible krable legekoncert på Gentofte Bibliotek for de 1-3 årige

Leg i det høje græs blandt myrer, edderkopper og sommerfugle. Myrerne laver ballade, sommerfuglene danser og alle kan være med, når bidronningen tager ned og møder tusindbenet Tilda og de andre små insekter. Som altid når Tigertræning rykker ud er der levende musik til legende og det er Troels der spiller på alle instrumenterne. Men denne gang forklædt som græshoppe.

For de 1-3-årige og deres voksne.

Krible krable legekoncert på Gentofte Bibliotek for de 1-3 årige

Krible Krable rytmik for vuggestuer og dagplejer. Gentofte Bibliotekerne tilbyder lokale institutioner og dagplejere krible krable legekoncert. Tilmelding via Biblioteket.

Musikken

Musik og Tigertræning er uløseligt forbundet. Alt musikken til Tigertræning er skrevet specifik til de forskelige lege, og hvilken bevægelser der er forbundet med de lege. Musikken er komponeret af Troels Alsted sammen med Lise Steffensen. Musikken er udgivet og kan købes i vores bøger, eller lyttes til på SpotifyApple MusicDeezer og andre streamingtjenester.

Hvad siger andre der har prøvet Tigertræning?

Vi vil anbefalde at du online læser de anmeldelser vi har fået. Følg disse links: TrustpilotFacebook og Google.

Følg os på Facebook og YouTube

Detaljer

Dato:
15. maj 2019
Tidspunkt:
10:00 - 11:00
Begivenhed Kategori: