Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Heldagskursus for personale i paraplyorganisationen Børneringen i Valby

marts 19 @ 9:00 - 15:00

Heldagskursus for personale i paraplyorganisationen Børneringen i Valby

Heldagskursus i Lege fra Tigertræning for op til 30 personale fra Valby. Kurset er skræddersyet til Børneringen og tager udgangspunkt i udgivelserne om Tigertræning. Heldagskursus for personale i paraplyorganisationen Børneringen i Valby

“Børn lærer en masse om sig selv og hinanden igennem bevægelseslege. Det er ikke kun godt for deres motorik men også for deres sociale kompetencer, selvværd, glæde og fællesskab. I Tigertræning indgår elementer af børneyoga, samarbejdslege, fægtelege med skumsværd og der er musik til legene. Legene kan benyttes i pædagogisk arbejde med både små og store grupper og benytte både udendørs og indendørs. Der indgår både indspillet og levende musik til legene. Vi gennemgår også hvordan musik indvirker på bevægelse.

Alle deltagere modtager et digital oversigt over gennemgået lege, artikler m.m. På kurset gennemgår vi en lang række, yogahistorier, fægtelege, tumlelege, samarbejdslege og kontaktlege. Legene formidles både pratisk og teoretisk. 

Kurset omhandler også  pædagogiske og metodiske overvejelser i forhold til undervisning af forskellige aldersgrupper i børnehaven, sårbare børn m.m. Desuden gives der bud på hvordan legene kan benyttes i pædagogisk arbejde, så de understøtter børns udvikling både socialt, følelsesmæssigt og motorisk.Vi ser på stimulering af barnets sansemotoriske udvikling igennem bevægelseslege. Legene kan benyttes i mange sammenhænge, men på dette kursus er der fokus på børngrupper i almindelige børnehaver. 

Heldagskursus for personale i paraplyorganisationen Børneringen i Valby

Dagens program:

1. Velkommen og præsentation
2. Bevægelses fortællinger
3. Opvarmningslege/Rekvisitlege
4. Kamplege indledning
4.1. Kamplege uden kropskontakt
4.2. Tigertræning kampregler
4.3. Kamplege med rekvisit
4.4. Kamplege med kropskontakt
5. Samarbejdslege
6. Afspændings- og mindfuldness lege
7. Tak for idag.

Musikken

Musik og Tigertræning er uløseligt forbundet. Al musikken til Tigertræning er skrevet specifikt til de forskellige lege, og hvilke bevægelser der er forbundet med de lege. Musikken er komponeret af Troels Alsted sammen med Lise Steffensen. Musikken er udgivet og kan købes i vores butik, eller høres på SpotifyApple MusicDeezer og andre streamingtjenester.

Hvad siger andre der har prøvet Tigertræning?

Vi vil anbefalde at du online læser de anmeldelser vi har fået. Følg disse links: TrustpilotFacebook og Google.

Detaljer

Dato:
marts 19
Tidspunkt:
9:00 - 15:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
http://www.borneringen.dk/

Sted

Børneringen
Høffdingsvej 36
Valby, Hovedstaden 2500 Danmark
+ Google Map