Tigertræning tasken – leg alle legene fra Tigertræning derhjemme

495,00 DKK

(Spar 20% hvis du samtidig køber ‘Familieklub – Tigertræning online for hele familien’)

Tigertræning tasken
Denne taske er et supplement til Tigertræning Familieklub. Fuld af legerekvisitter til alle de sjove lege fra Tigertræning

Vis mere

På lager

Varekategorier: , ,

Beskrivelse

Tigertræning tasken – leg alle legene fra Tigertræning derhjemme

Denne taske er et supplement til Tigertræning Familieklub. Fuld af legerekvisitter til alle de sjove lege fra Tigertræning. Tigertræning tasken – leg alle legene fra Tigertræning derhjemme

20% Rabat ved køb af Tigertræning Familieklub

Tasken indeholder:
2 stk. skumsværd
2 stk. håndlavet vimpler
Hula hop ring
2 stk. haler (nylon tørklæder)
Håndlavet Tigerbold
Lagen
2 stk. fluesmækkere og 10 stk. balloner
Håndlavet Ærtepose
Tigertræning taske med logo (til legerekvisitterne)

Tigertræning tasken – leg alle legene fra Tigertræning derhjemme

Sammen med det online tilbud, følger der en taske som indeholder de rekvisitter de bliver brugt i den online undervisning. Når du tilmelder dig familieklubben, får du automatisk 20% rabat på tasken.

DET SAMME PROGRAM

Alle der abonnere på Tigertræning Familieklub følger det samme program. Så kender du en familie i din by eller dit kvarter, der også abonnere på Familieklubben, kan i let mødes i parken eller på legepladsen og være sammen om de samme lege.

Tigertræning Familieklub er det perfekte supplement, hvis du går på et af Tigertrænings Familiehold og bare må have mere at de gode lege. Særligt på weekendholdene kan der være langt imellem undervisningen, så kan det være sjovt at får inspirationen lige ind i indbakken.

HVEM HENVENDER FAMILIEHOLD SIG TIL

Familieklub er for 2½-6 årige børn og deres voksen. Familieklubben er en ramme som giver rum til nærvær sammen med dit barn.Vi anbefaler at du hverdag laver en lille smule Tigertræning med dit barn.

MUSIKKEN

Musik og Tigertræning er uløseligt forbundet. Til alle undervisningsvideoerne er der Tigertrænings livlige musik. Al musikken til Tigertræning er skrevet specifikt til de forskellige lege, og hvilke bevægelser der er forbundet med de lege. Musikken er komponeret af Troels Alsted sammen med Lise Steffensen. Musikken er udgivet og kan købes i vores butik, eller høres på SpotifyApple MusicDeezer og andre streamingtjenester.

HVAD SIGER ANDRE DER HAR PRØVET TIGERTRÆNING?

Vi vil anbefalde at du online læser de anmeldelser vi har fået. Følg disse links: TrustpilotFacebook og Google.

Følg os på Facebook og YouTube

Yderligere information

Vægt 1.98 kg
Størrelse 53 × 53 × 8 cm

Du kunne også være interesseret i...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev