Instruktør uddannelse – Produktet er under udvikling

0,00 DKK / 1 år

Vis mere

Ikke på lager

Varekategori:

Beskrivelse

Instruktør uddannelse – bliv certificeret Tigertræner

Tigertræning Online er et tilbud til dagtilbud der gerne vil have leg og bevægelse som en del af deres hverdag. Målet er at give det pædagogiske personale nogle konkrete værktøjer til at give børn en sjov start på idrætslivet gennem aktiviteter de kan udføre i dagligdagen i institutionen. Tigertræning Online – bevægelses inspiration for dagtilbud

ONLINE UNDERVISNING

Når institutionen tilmelder sig Tigertræning Online får de med det samme adgang til Tigertrænings store legekatalog, således at personalet altid kan gå ind og blive inspireret til bevægelses aktiviteter.

TIGERTRÆNING TASKEN

Sammen med det online tilbud, følger der en taske som indeholder de rekvisitter de bliver brugt i den online undervisning. Når du tilmelder dig Tigertræning Online, får du automatisk 20% rabat på tasken.

DET SAMME PROGRAM

Alle der abonnere på Tigertræning Familieklub følger det samme program. Så kender du en familie i din by eller dit kvarter, der også abonnere på Familieklubben, kan i let mødes i parken eller på legepladsen og være sammen om de samme lege.

Tigertræning Online – bevægelses inspiration for dagtilbud

Tigertræning Familieklub er det perfekte supplement, hvis du går på et af Tigertrænings Familiehold og bare må have mere at de gode lege. Særligt på weekendholdene kan der være langt imellem undervisningen, så kan det være sjovt at får inspirationen lige ind i indbakken.

HVEM HENVENDER Tigertræning Online SIG TIL

Tigertræning Online er for pædagogisk personale der arbejder med børn i 3-6 årige alderen. Vi anbefaler at institutioner hver dag laver en lille smule Tigertræning med deres børn.

MUSIKKEN

Musik og Tigertræning er uløseligt forbundet. Til alle undervisningsvideoerne er der Tigertrænings livlige musik. Al musikken til Tigertræning er skrevet specifikt til de forskellige lege, og hvilke bevægelser der er forbundet med de lege. Musikken er komponeret af Troels Alsted sammen med Lise Steffensen. Musikken er udgivet og kan købes i vores butik, eller høres på SpotifyApple MusicDeezer og andre streamingtjenester.

HVAD SIGER ANDRE DER HAR PRØVET TIGERTRÆNING?

Vi vil anbefalde at du online læser de anmeldelser vi har fået. Følg disse links: TrustpilotFacebook og Google.

Følg os på Facebook og YouTube

Du kunne også være interesseret i...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev