Tigertræning Kampregler plakat (5 stk.)

0,00 DKK


Tigertrænings nye A2-plakat med kamprelgerne udviklet af Lise Steffensen, med illustrationer af Jan Kjær (Nomerne, Taynikma). Vi sender 1 stk. A2 plakat og 4 stk. A4 flyers stk. pr. ordre.
Plakaten er gratis, men modtager betaler for forsendelses omkostninger og porto.

Vis mere

På lager

Varekategorier: ,

Beskrivelse

Tigertræning kampregler plakat 3 regler der følges let. Tegnet af Jan Kjær.

Designet så børn der endnu ikke har lært at læse bogstaver, let kan afkode reglerne. Tigertræning kampregler plakat 3 regler der følges let. Tegnet af Jan Kjær. (forfatter og tegner til bøgerne om Nomerne og Taynikma).
Kampreglerne bliver brugt aktivt på familieholdene, i institutioner rundt om i landet og alle andre steder vi laver Tigertræning. I Tigertræning er det vigtigt at vi øver os i at respektere hinandens grænser. Børnene skal respektere de voksnes grænser, og de voksne skal respektere børnenes grænser. Det kræver øvelse.

Download gratis (sort/hvid)

Hvem henvender kampregler sig til

Reglerne er så enkle at 3 års børn kan lære dem, med opbakning fra de voksne omkring sig. Det er selvfølgelig også vigtigt at de voksne overholder disse regler. Giv plakaten til dem der leger med dit barn, bedsteforældre, pædagoger, venner, tanter og onkler, således at de også kan lære at respektere dit barns grænser.

Reglerne skal ikke ses som en statisk ramme. Jeg håber, at både lærere, pædagoger, forældre og børn vil debattere dem og eventuelt ændre dem, så de passer til egne rammer, børn og pædagogik. Det er målet, at reglerne bliver så implementerede i hverdagens pædagogik, at børnene også anvender dem i deres egne lege uden indblanding fra voksne. Derfor er reglerne enkle og kan anvendes i alle former for lege og kampe. Reglerne skaber en ramme, hvor der er plads til at improvisere med forskellige kampformer, roller m.m.
Kilde: Plads til de vilde lege

Tigertræning kampregler plakat 3 regler der følges let. Tegnet af Jan Kjær.

Forfatter og tegner Jan Kjær som også har udviklet let læsnings serien Link, har omhyggeligt illustreret kampreglerne, således at de alene ved hjælp af billederne kan “læses” af et før-skole barn.
Følg os på Facebook og YouTube
Plakaten er gratis, men modtager betaler for forsendelses omkostninger og porto.

Yderligere information

Vægt 0.1 kg
Størrelse 29 × 21 × 0.1 cm

Du kunne også være interesseret i...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev