Tigeren er løs! (inkl. cd)

189,00 DKK

Tigeren er løs! (inkl. cd), Tigertræning – yoga for børn
Tigertræning – Tigeren er løs! (inkl. cd). Dynamiske yogahistorier og rolige afspændingsøvelser i børnehøjde. Vær med til elefanternes morgenbad, eller oplev, hvordan nødden bliver til et træ. Du kan også læse bogen højt for børnene, mens i sammen fornøjer jer over Julie Kyhls sjove og søde illustrationer.
Bog: 36 sider. Cd: 55 min. Forlag: Strombolin/MRB
Følg os på facebook og youtube.

Vis mere

På lager

Beskrivelse

Tigeren er løs! (inkl. cd), Tigertræning – yoga for børn

Tigertræning – Tigeren er løs! (inkl. cd). Bog: 36 sider. Cd: 55 min. Forlag: Strombolin/MRB

Tigeren er løs! (inkl. cd), Tigertræning – yoga for børn

Med Tigeren er løs! er Tigertræning igen på banen med nogle nye lege, hvor alle kan være med. Denne gang med dynamiske yogahistorier og rolige afspændingsøvelser i børnehøjde. Vær med til elefanternes morgenbad, eller oplev, hvordan nødden bliver l et træ.
Historierne er også på den medfølgende cd, hvor de er fortalt og udført live sammen med børn. Musikken understøtter fortællingens detaljer og bevægelsernes dynamik.

Yoga og børn

Yoga er dejligt. Derfor er der mange voksne der godt kan lide at dyrke yoga. Yoga er også godt for børn, men det skal bruges anderledes til børn end til voksne. Læs Lises blogindlæg om hvorfor yoga til børn skal bruges med omtanke.

Legene

Tigeren er løs! (inkl. cd), Tigertræning – yoga for børn indeholder 5 historier/øvelser der udførligt er illustreret med fotos.

Illustrationerne

Du kan også læse bogen højt for børnene, mens i sammen fornøjer jer over Julie Kyhls sjove og søde illustrationer. Julies 5 illustrationer er indtagende og det er dejligt at svømme ind i detaljerne i hvert af dem.

Musikken

Musikken er komponeret som et soundtrack til de forskellige historier. Så de forskellige stemningsskift i historie bliver understreget i melodierne og musikken.
I den rejse Tigertræning har taget siden Twang! udkom og de første legekoncerter så dagens lys, er vi blevet klogere på hvordan vores musik virker på bevægelser og lege. Derfor havde vi stor trang til at omarbejde flere af numrene fra de to forrige album og sætte dem sammen med yoga historierne, sådan som de virker bedst. Derfor er der reelt set kun et ny komponeret nummer på Tigeren er løs!, nemlig Nødden. De fem titler i bogen er: Tigerens i junglen, Elefanternes morgenbad, Tranen og frøen, Nødden og En sten i lommen (med instruktion). Titlerne på albummet er der også som instrumentale numre og En sten i lommen er der uden instruktion.
På albummet medvirker en række dygtige musikere som er med til at farve albummet på smukkeste vis. Michael Aabye på trommer og percussion. Tilhverdag er Michael leder af Slagkraft. Brian Larsen på trækharmonika, klaver, kornet, klarinet, synths og keyboard, bansuri-fløjte og cello. Ayi Solomon spiller på percussion og til dagligt spiller med New Jungle Orchestra. Nina Foss bidrager med tamburin-spil. Tenzin Gönpo er eksil tibetaner bosat i Paris, spiller på Dramyin (tibetansk lut). Tenzin optræder med traditionel tibetansk folkemusik rundt om i verden. Gustav Rasmussen traktere  bastrombonen. Vi havde besøg af en med fin stryger kvartet, bestående af Vera Panitch: 1. violin. Jens Elfving: 2. violin. Anna Widlund: Bratsch og Josefine Opsahl: Cello. Minh Chau spiller det vietnamesiske instrument Dan Tranh. Det er et instrument i familie kinesisk guzheng, japansk koto, koriansk kayagum og mongolsk yatga.

Yderligere information

Vægt 0.350 kg
Størrelse 25 × 25 × 2 cm

Du kunne også være interesseret i...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev