Tigertræning T-shirt med 2018 Long Fei logo (2-3 år)

170,00 DKK

Tigertræning T-shirt med 2018 Long Fei logo (2-3 år)
T-shirts i 100% bomuld med 18 cm tryk på forsiden. Glade Aktive Børn.

Vis mere

På lager

Varekategori:

Beskrivelse

Tigertræning T-shirt med 2018 Long Fei logo (2-3 år)

T-shirts i 100% bomuld med 18 cm tryk på forsiden. Glade Aktive Børn. I sensommeren 2018 fik vi lavet et nyt logo og en ny TAG line. Nu er logoet også kommet på vores t-shirts som vi sælger herfra butikken og når vi er ude at spille koncerter og lave vores familiehold. Tigertræning T-shirt med 2018 Long Fei logo (2-3 år)

Tigertræning T-shirt med 2018 Long Fei logo (2-3 år)

Når vi går parade med Long Fei hjælpes børn og voksne ad med at træne, den op til 40 meter lange tiger. Sammen kan vi få den til at danse og lave tricks, men kun hvis vi hjælpes ad. Det ser flot ud når vi gå gennem ild og vand og den kæmpestore regnbue tunnel. Vi synger højt “kom vi skal ud at gå parade, her kommer vi ja” og trommerne spiller bumbumbum i en rytme der er god at gå til.

Symbolet Long Fei

Vores nye Long Fei logo bliver på den måde alt det som Tigertræning står for. Symbolet på at lave noget der er skægt og musikalsk, sammen i et fællesskab og at alle er med på deres præmisser og det er godt nok.

Musikken

Musik og Tigertræning er uløseligt forbundet. Al musikken til Tigertræning er skrevet specifikt til de forskellige lege, og hvilke bevægelser der er forbundet med de lege. Musikken er komponeret af Troels Alsted sammen med Lise Steffensen.Musikken er udgivet og kan købes i vores butik, eller høres på SpotifyApple MusicDeezer og andre streamingtjenester.
“Musik er først og fremmest aktivitet – ikke genstande eller et produkt. Når vi spiller, synger, danser eller lytter, så gør vi musik. Det er en måde at være sammen og mærke hinanden på. Musik er med til at skabe det fællesskab, som velfærdsstaten hviler på.”
Af Peter Bruun (Komponist og formand for Statens Kunstfonds Legatudvalg for Musik)

Følg os på Facebook og YouTube

Yderligere information

Vægt 0.070 kg
Størrelse 25 × 25 × 5 cm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev