Skumsværd – det officielle Tigertræning skumsværd

45,00 DKK

Skumsværd – det officielle Tigertræning skumsværd

Husk at benytte Tigertræning Kampregler når du leger fægtelege med børn. Husk at lære børn kampreglerne inden du slipper dem løs med skumsværd.
Skumsværd specifikationer:
Længde: 48 cm. Vægt: 115

 

Vis mere

196 på lager

Varekategorier: ,

Beskrivelse

Skumsværd – det officielle Tigertræning skumsværd

Siden Tigertræning så dagens lys i 2010 har pædagogiske kamplege og skumsværd været en integreret del af undervisningen. Skumsværd – det officielle Tigertræning skumsværd

Skumsværd – Det officielle Tigertræning skumsværd

Siden Tigertræning så dagens lys i 2010 har pædagogiske kamplege og skumsværdværet en integreret del af undervisningen. I Skumsværdkamp kan vi øve os i at afstemme hvor mange kræfter vi bruger.
En fægtekamp kan være ligesom en dans, hvor skumsværd fægterne læser hindanden, gør udfald og laver parader. Hvis børnene øver sig meget på fægtekamp, kan det blive så flot at de kan lave en opvisning for de voksne.
Følg os på Facebook og YouTube
Læs blogindlæg: Kampreglerne – pas på dig selv og de andre.

At kæmpe med sværd, køller, spyd, økser eller andre redskaber er sjovt og ud- fordrende for mange børn. Hvis børnene overholder kampreglerne og øver sig i at styre deres våben, er det ikke mere farligt end at kæmpe uden våben. Hvis våbnet er blødt, kan selv børn fra toårsalderen have meget glæde af våbenkamp og lære at mestre deres våben flot. Det er en god ide at lade et par børn udfordre hinanden, imens de andre kikker på, så alle kan se, hvordan man gør. Begge deltagere har et sværd, krydser klinger og ønsker hinanden ”god kamp”.
Citat fra Plads til de vilde lege

Yderligere information

Vægt 0.115 kg
Størrelse 55 × 10 × 50 cm

Du kunne også være interesseret i...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev