Instruktør uddannelse – Online lærebog

0,00 DKK / 1 år

Vis mere

Ikke på lager

Varekategori:

Beskrivelse

Instruktør uddannelse – bliv Tigertræner

Tigertræning Online er vores digitale lærebog til Tigertræning Instruktør Uddannelse. Målet er at give eleverne på uddannelsen, nogle konkrete værktøjer til at give børn en sjov start på idrætslivet, gennem aktiviteter de kan udføre i dagligdagen i institutionen. Certificeret Tigertræning Instruktør uddannelse – bliv Tigertræner.

ONLINE UNDERVISNING

Når institutionen tilmelder sig Tigertræning Online får de med det samme adgang til Tigertrænings store legekatalog, således at personalet altid kan gå ind og blive inspireret til bevægelses aktiviteter.

HVEM HENVENDER Tigertræning Online SIG TIL

Tigertræning Online er for pædagogisk personale der er tilmeldt Tigertræning Instruktør Uddannelse. Vi anbefaler at institutioner hver dag laver en lille smule Tigertræning med deres børn.

MUSIKKEN

Musik og Tigertræning er uløseligt forbundet. Til alle undervisningsvideoerne er der Tigertrænings livlige musik. Al musikken til Tigertræning er skrevet specifikt til de forskellige lege, og hvilke bevægelser der er forbundet med de lege. Musikken er komponeret af Troels Alsted sammen med Lise Steffensen. Musikken er udgivet og kan købes i vores butik, eller høres på SpotifyApple MusicDeezer og andre streamingtjenester.

HVAD SIGER ANDRE DER HAR PRØVET TIGERTRÆNING?

Vi vil anbefalde at du online læser de anmeldelser vi har fået. Følg disse links: TrustpilotFacebook og Google.

Følg os på Facebook og YouTube

Du kunne også være interesseret i...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev