Familieklub – Tigertræning online for hele familien

49,95 DKK / måned

 

Vis mere

På lager

Kursistens navn

This will also add the following products to your cart:

  • Tigertræning tasken - leg alle legene fra Tigertræning derhjemme

Varekategori:

Beskrivelse

Familieklub – Tigertræning online for hele familien

Tigertræning Familieklub er et tilbud til børnefamilier der gerne vil have leg og bevægelse som en del af deres hverdag. Målet er at give børn en sjov start på idrætslivet gennem aktiviteter de kan udføre sammen med deres forældre og øvrige familie. Alle familier kan deltage og udføre træningen hvor og hvornår det passer ind i hverdagen. Familier der allerede går på Tigertræning Familiehold kan også have glæde af Familieklubben ved dermed at fortsætte træningen derhjemme. Familieklub – Tigertrænings online tilbud for hele familien

ONLINE UNDERVISNING

Når du tilmelder dig Familieklubben får du hveranden ugen et nyt videoprogram med en stribe lege målrettet dit 3-6 årig barn. Vi sender en e-mail til dig

TIGERTRÆNING TASKEN

Sammen med det online tilbud, følger der en taske som indeholder de rekvisitter de bliver brugt i den online undervisning. Når du tilmelder dig familieklubben, får du automatisk 20% rabat på tasken.

DET SAMME PROGRAM

Alle der abonnere på Tigertræning Familieklub følger det samme program. Så kender du en familie i din by eller dit kvarter, der også abonnere på Familieklubben, kan i let mødes i parken eller på legepladsen og være sammen om de samme lege.

FAMILIEKLUB – TIGERTRÆNINGS ONLINE TILBUD FOR HELE FAMILIEN

Tigertræning Familieklub er det perfekte supplement, hvis du går på et af Tigertrænings Familiehold og bare må have mere at de gode lege. Særligt på weekendholdene kan der være langt imellem undervisningen, så kan det være sjovt at får inspirationen lige ind i indbakken.

HVEM HENVENDER FAMILIEHOLD SIG TIL

Familieklub er for 3-6 årige børn og deres voksen. Familieklubben er en ramme som giver rum til nærvær sammen med dit barn.Vi anbefaler at du hver dag laver en lille smule Tigertræning med dit barn.

MUSIKKEN

Musik og Tigertræning er uløseligt forbundet. Til alle undervisningsvideoerne er der Tigertrænings livlige musik. Al musikken til Tigertræning er skrevet specifikt til de forskellige lege, og hvilke bevægelser der er forbundet med de lege. Musikken er komponeret af Troels Alsted sammen med Lise Steffensen. Musikken er udgivet og kan købes i vores butik, eller høres på SpotifyApple MusicDeezer og andre streamingtjenester.

HVAD SIGER ANDRE DER HAR PRØVET TIGERTRÆNING?

Vi vil anbefalde at du online læser de anmeldelser vi har fået. Følg disse links: TrustpilotFacebook og Google.

Følg os på Facebook og YouTube

OBS på sikkerhed:

Sørg for dit barns og din egen sikkerhed. Vær opmærksom på hårde overfalder og kanter når i leger, både indendørs og udendørs. Brug ikke rekvisitter til andet end deres beskrevet formål. Respekter både dine egne og dit barns grænser, hvis der er lege I ikke bryder jeg om, eller føler jer trygge ved. Så vælg en en anden aktivitet i Ugens Træning.

NB. Denne vare kan ikke købes af skoler, SFO og dagtilbud. Kontakt os gerne hvis I er interesseret i online et kursus. Indholdet i Tigertræning Familieklub må ikke gøres til genstand for offentligt fremvisning, til kommercielt brug eller til undervisning af andre. Tigertræning navnet, Kampregler og øvrigt materiale er varemærkebeskyttet og må kun benyttes efter aftale med os.

Du kunne også være interesseret i...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev