Dragekamp og koglekast – mp3 album

85,00 DKK

Tigertræning, bog og musik, køb det nye album Dragekamp og koglekast
Dragekamp og koglekast er den seneste udgivelse fra Tigertræning. Albummet er fyldt med energiske og melodiske sange, spillet af nogle af landets fremmeste folkemusikere.
OBS! Musikken skal downloades via en computer (det er ikke muligt at downloade direkte til Tablets og Smartsphones)

Læs mere her
Følg os på facebook og youtube.
Vare specifikation: mp3, stereo, 256 kbsp, 44,1 khz.
MRB Katalog nr.:
MRB-DL1711-10
EAN nr.: 5707785008713

 

Vis mere

På lager

Beskrivelse

Tigertræning, bog og musik, køb det nye album Dragekamp og koglekast

Dragekamp og Koglekast er Tigertrænings mest ambitiøse og gennemarbejdede udgivelse til dato.

Tigertræning, bog og musik, køb det nye album Dragekamp og koglekast. De 13 sange er indspillet med nogle af Danmarks bedste folkemusikere og hver sang er en fortælling i et poetisk, musikalsk og fantasifuldt univers. Den tilhørende billedbog er smukt illustreret af komponist Troels Alsted, så hver sang og leg også får et visuelt udtryk. Bogen udgives i hardback til glæde og leg for både børnefamilier, børnehaver og indskoling med indlagt unik download kode.
Indhold af lege
De 13 lege er: Troldefamilien (drama og danseleg), Bjergbestigerturen (leg med sjippetov), Kryds din klinge (skumsværd), Koglekast (leg med bløde bolde), Kåde små gedekid (leg med hulahopringe), Elverdans (leg med vimpler), Dragekamp (leg med stofhaler), Lille lys (mindfulness øvelse), Jeg vil bage en kage (massage øvelse), Nissekongens fest (leg med kopper), Morgen i Trelleborg (leg med skumsværd), Pas på ryggen (leg med skumsværd), Bjørnen på fisketur (leg med vimpler). Disse 13 lege er en tilføjelse til Tigertrænings store legekatalog, som består yderligere af knap 30 lege fordelt på 3 bøger. Læs mere om Tigertræning
Musikere
På albummet medvirker bl.a. Mads Kjøller-Henningsen på fløjte, drejelire, skalmeje og sækkepibe. Thor Algren, fløjte, sækkepibe, buzuki, og banjo. Lasse Væver, fedel, violin og nøgleharpe. Magnus Heebøll på cajon, darbuka, djempe, panderio og tamburin. De spiller alle i middelalder orkestret Pøbel. Desuden medvirker komponist og musiker Søren Hammerlund, drejelire, nøgleharpe, minilyre, fløjte. Jacob Lund, darbuka, panderio, davul. De spiller begge to i middelalder orkestret Virelai. Af andre musikere kan nævnes: Cecillie Hyldgaard på cello, Clara Tersch på violin, Niss von Strikker på keltisk harpe og Kristian Tangvig på Tuba.
Legene er udviklet af idrætspædagog Lise Steffensen og tekst og musikken er skrevet og komponeret af Troels Alsted sammen med Lise Steffensen. Troels Alsted debuterer som illustrator i denne udgivelse.

Du kunne også være interesseret i...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev