Blød bold af plys med fyldevat

50,00 DKK

Bold, lavet af plys og fyldt med vat. 12,5 cm i diameter og 75 gram. Blød bold af plys med fyldevat. 12,5 cm i diameter og 75 gram.

Vis mere

På lager

Varekategori:

Beskrivelse

Blød bold af plys med fyldevat

Blød bold af plys med fyldevat 12,5 cm i diameter og 75 gram. Blød bold med fyldevat

Inspiration

Har du brug for inspiration til lege med bold, så prøv vores legebøger og musik. I Dragekamp og Koglekast har vi lege målrettet til boldtræning.

Uddrag fra Bogen

Rekvisit: En blød bold til hvert par.

legebeskrivelse:

Denne leg indeholder forskellige samarbejdsopgaver med en bold. Deltagerne er sammen to og to og skiftes til at have bolden. Øvelserne kræver god plads og kan også leges udendørs. Brug evt. et faldunderlag til sidste opgave, en madras, græsplæne eller andet.

Legens indhold:

  • Deltagerne er sammen om forskellige opgaver med bolden.
  • Deltagerne øver sig i at kaste og gribe. De skiftes til at kaste til hinanden. Øvelsen kan varieres ved at trille til hinanden, kaste igennem benene, kaste med skiftevis højre og venstre hånd og andet.
  • Den ene deltager har bolden og giver hånd til sin makker og siger ”Er du klar?” Når den anden har svaret ”Ja!”, løber hun afsted med bolden, som den anden skal fange. Når bolden er fanget, bytter man. Man må ikke hive i hinanden, men blot røre bolden og hånden, der holder den.
  • Deltagerne giver hånd og skiftes derefter til at kaste og ramme hinanden på kroppen med bolden. Den, der bliver ramt, falder om på gulvet og har derefter tur til at ramme den anden. Man må ikke tyre eller ramme hinanden i ansigtet.

Læringsområder

  • At kaste og gribe: At kunne kaste og gribe er en god grundmotorisk kompetence. Øje og hånd arbejder sam- men, og der skal vurderes på fart, retning m.m. At kaste og gribe indgår i megen idrætsundervisning, og det giver børnene en helt anden glæde ved at deltage, hvis de er trygge ved at arbejde med en bold.
  • At navigere i kaos: Når børn og voksne fanger hinanden, og alle løber i forskellige retninger, skal man både orientere sig mod den, der kommer efter en, og alle andre, der løber. Det kræver mod og god orientering at kaste sig ud i mylderet.

HVAD SIGER ANDRE DER HAR PRØVET TIGERTRÆNING?

Vi vil anbefalde at du online læser de anmeldelser vi har fået. Følg disse links: TrustpilotFacebook og Google.

Følg os på Facebook og YouTube

Yderligere information

Vægt 0.100 kg
Størrelse 15 × 15 × 15 cm

Du kunne også være interesseret i...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev