AMA1 – 2½-3 årig

1.200,00 DKK

Følg med på Facebook og tilmeld vores Nyhedsbrev
Mandage kl. 16:00 – 16:45. Start 17. februar– slut 4. maj 2020. 12 gange (inkl. fælles afslutning i Prismen, søndag den 24. maj). Følg os på Facebook og Youtube

Vis mere

Ikke på lager

Beskrivelse

Tigertræning-AMA1 – 2½-3 årig Familiehold for børn og voksen i Prismen

Max antal børn: 15
Tigertræning-AMA1 – 2½-3 årig Familiehold for børn og voksen i Prismen  (barnet skal være 2 år og 6 måneder ved holdstart).
Underviser Lise Steffensen.
Prismen, Holmbladsgade 71, 2300 København S, i Dansesalen.
Mandage kl. 16:00 – 16:45.
Start 17. februar– slut 4. maj 2020.
Alle datoer: 17/2
, 24/2, 2/3, 9/2, 16/3, 23/3, 30/3, 6/4, 20/4, 27/4, 4/5.
12 gange (inkl. fælles afslutning i Prismen, søndag den 24. maj).
Prisen er for ét barn og én voksen (inkl. moms).

Tigertræning-AMA1 – 2½-3 årig Familiehold for børn og voksen i Prismen

Familiehold er for forældre/barn hold og er en af Tigertrænings hjørnesten. Her sætter vi en ramme for familier til være sammen i dyb nærvær, i lege og musik. Tigertræning bevægelses metoden som er udviklet af idrætspædagog Lise Steffensen, handler om at lave mange forskellige og øvelser. At det motoriske usikre barn bliver styrket igennem alsidige lege. At børn og voksne lære at sætte tydelige grænser og respekterer dem. Tigertræning er pædagogisk idræt: alle kan være med og her er der ingen gradueringer. Tigertræning: FORDI DET ER SJOVT!

Kampreglerne

Kampreglerne bliver brugt aktivt på familieholdene. I Tigertræning er det vigtigt at vi øver os i at respekterer hinandens grænser. Børnene skal respekterer de voksnes grænser, og de voksne skal respekterer børnenes grænser. Det kræver øvelse. Læs mere om kampregler

Musikken

Musik og Tigertræning er uløseligt forbundet. Al musikken til Tigertræning er skrevet specifikt til de forskellige lege, og hvilke bevægelser der er forbundet med de lege. Musikken er komponeret af Troels Alsted sammen med Lise Steffensen.Musikken er udgivet og kan købes i vores butik, eller høres på SpotifyApple MusicDeezer og andre streamingtjenester.
Rammerne
Undervisningen forgår i Idrætskulturhuset Prismen, et hus vi har haft et langt og frugtbart samarbejde med. Vi er i dansesalen, som er en dejlig lys sal, med plads til at tumle.
Følg os på Facebook og YouTube og tilmeld vores Nyhedsbrev
Undervisningen på holdet kan blive filmet til internt undervisningsbrug.

Du kunne også være interesseret i...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev