KIB1 – 2½-3 årig

Tigertræning-KIB1 – 2½-3 årig Familiehold for børn og voksen i K-I-B

KIB1 – 2½-3 årig

500,00DKK

Tigertræning undervisning for 2½-3 årige børn med forældre.
Følgende datoer: 24. februar, 24. marts, 21. april, 19. maj.
Dette hold kan med fordel kombineres med VAN1 (tilmeldes separat)
.

Følg os på Facebook og Youtube

Barnets navn *

Produktbeskrivelse

Tigertræning-KIB1 – 2½-3 årig Familiehold for børn og voksen i K-I-B

Tigertræning-KIB1 – 2½-3 årig Familiehold for børn og voksen i K-I-B (barnet SKAL være 2 år og 6 måneder ved holdstart).
Underviser Lise Steffensen og musiker/DJ Troels Alsted.
Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18, 2300 København S, Salen.
Lørdage kl. 10:00 – 10:45.
Følgende datoer: 24. februar, 24. marts, 21. april, 19. maj.
5 gange (inkl. fælles afslutning i Prismen, lørdag den 26. maj 2018).
Prisen er for ét barn og én voksen (inkl. moms).

Dette hold kan med fordel kombineres med VAN1 (tilmeldes separat).

Tigertræning-KIB1 – 2½-3 årig Familiehold for børn og voksen i K-I-B

Familiehold er en af Tigertrænings hjørnesten. Her sætter vi en ramme for familier til være sammen i dyb nærvær, i lege og musik. Tigertræning bevægelses metoden som er udviklet af idrætspædagog Lise Steffensen, handler om at lave mange forskellige og øvelser. At det motoriske usikre barn bliver styrket igennem alsidige lege. At børn og voksne lære at sætte tydelige grænser og respekterer dem. Tigertræning er pædagogisk idræt: alle kan være med og her er der ingen gradueringer. Tigertræning: FORDI DET ER SJOVT!

Kampreglerne

Kampreglerne bliver brugt aktivt på familieholdene. I Tigertræning er det vigtigt at vi øver os i at respekterer hinandens grænser. Børnene skal respekterer de voksnes grænser, og de voksne skal respekterer børnenes grænser. Det kræver øvelse. Læs mere om kampregler

Musikken

Musik og Tigertræning er uløseligt forbundet. Alt musikken til Tigertræning er skrevet specifik til de forskelige lege, og hvilken bevægelser der er forbundet med de lege. Musikken er komponeret af Troels Alsted sammen med Lise Steffensen. Musikken er udgivet og kan købes i vores, eller lyttes til på Spotify, Apple og lign. tjenster.

Rammerne
Undervisningen forgår i K-I-B (Kulturhuset Islands Brygge), et kulturhus vi siden 2010 har haft et godt og frugtbart samarbejde med. Vi har haft Tigertræning i flere forskellige lokaler i huset, men nu er vi endt i Salen, som er en dejlig lys sal, med plads til at tumle.

Følg os på Facebook og YouTube

(Ved køb af dette product bliver de tilmeldte automatisk passivt medlem af Tigertræning Familiehold Forening fra den 14/6 2017)