TIGERTRÆNING ONLINE – BEVÆGELSES INSPIRATION FOR DAGTILBUD

Tigertræning Online er et tilbud til institutioner der gerne vil have leg og bevægelse som en del af deres hverdag. Målet er at inspirere pædagogisk personale til at gøre bevægelse til en del af hverdagen. Tigertræning Online kan bruges på flere måder; som en kilde til viden om bevægelse og metoder til at gribe det. Eller som et direkte inspiration til enkelte lege og måder at sammen sætte forløb. Tigertræning Online – bevægelses inspiration for dagtilbud

Som medlem af Tigertræning Online institutionen adgang til Tigertræning store arkiv af sjove lege og bevægelses aktiviteter. Du behøver ikke at have haft besøg af Tigertræning i institutionen for at tilmelde jer og få glæde af indholdet.

Dagtilbud der har haft forløb med Tigertræning, kan med fordel tilmelde sig Tigertræning Online til at holde indeholdet af forløbet frisk, hjælpe med at huske og inspirerer til nye aktiviteter.

Med Tigertræning Tasken har institutionen en række legerekvisitter der benyttes både hjemme og ude og som let kan transporteres og opbevares i tasken.

Tilmeld dig her

Online undervisning

Når du tilmelder dig Familieklubben får du hveranden uge adgang et nyt videoprogram med en stribe lege målrettet dig og dit 3-6 årig barn. Vi sender en e-mail til dig når ugens program er tilgængeligt. Hvert program indeholder 6-7 videoer med mange forskellige øvelser og aktiviteter. Alle aktiviteter er tydeligt beskrevet gennem instruktion og video klip med børn der viser hvordan legen udføres. Du kan se de enkelte videoer så ofte du vil og derefter udføre træningen med dit barn. Tigertræning kan foregå indendørs i et lokale med gulvplads men kan også tages med udendørs i en have, park eller lignende.

Desuden har du som medlem altid adgang til vores Første Træning hvor principperne i Tigertræning forklares og hver legekategori præsenteres.

Tigertræning tasken

Tigertræning Tasken indeholder alle de rekvisitter de bliver brugt i den online undervisning i Familieklubben. Når du tilmelder dig familieklubben, får du automatisk 20% rabat på tasken. Med tasken kan alle Tigertræning aktiviteter udføres derhjemme. Tasken kan hænges på en knage og fungere som opbevaring og kan også tages med på ferier, ture og lignende så familien kan træne alle steder.

Hvem henvender Tigertræning Online sig til

Tigertræning Online henvender sig til pædagogisk personale og lærer der arbejder med børn i alderen 3-6 og 7-8 år og deres aktive voksne.

Vi anbefaler at du hver dag laver en lille smule Tigertræning med dit barn.

Musikken

Musik og Tigertræning er uløseligt forbundet. Til alle undervisningsvideoerne er der Tigertrænings livlige musik. Musikken til Tigertræning er skrevet specifikt til de forskellige lege og de bevægelser der udføres. Musik, sange og historier er komponeret og skrevet af Troels Alsted og Lise Steffensen. Musikken og historierne er udgivet og kan købes i vores butik, eller høres på SpotifyApple MusicDeezer og andre streamingtjenester.

Hvad siger andre der har prøvet Tigertræning?

Vi vil anbefalde at du online læser de anmeldelser vi har fået. Følg disse links: TrustpilotFacebook og Google.

Følg os på Facebook og YouTube