Familieklub – Tigertrænings online tilbud for hele familien

Tigertræning Familieklub er et tilbud til børnefamilier der gerne vil have leg og bevægelse som en del af deres hverdag. Målet er at give børn en sjov start på idrætslivet gennem aktiviteter de kan udføre sammen med deres forældre og øvrige familie. Alle familier kan deltage og udføre træningen hvor og hvornår det passer ind i hverdagen. Familier der allerede går på Tigertræning Familiehold kan have glæde af Familieklubben ved dermed at fortsætte træningen derhjemme. Familieklub – Tigertrænings online tilbud for hele familien

Som medlem af Tigertræning Familieklubben får man hveranden uge adgang til et legeprogram med en masse sjove aktiviteter der styrker barnets motorik og bevægelsesglæde. Med Tigertræning Tasken har familien en række legerekvisitter der kan benyttes både hjemme og ude og som let kan transporteres og opbevares i tasken.

Tilmeld dig her

 

Online undervisning

Når du tilmelder dig Familieklubben får du hveranden uge adgang et nyt videoprogram med en stribe lege målrettet dig og dit 3-6 årig barn. Vi sender en e-mail til dig når ugens program er tilgængeligt. Hvert program indeholder 6-7 videoer med mange forskellige øvelser og aktiviteter. Alle aktiviteter er tydeligt beskrevet gennem instruktion og video klip med børn der viser hvordan legen udføres. Du kan se de enkelte videoer så ofte du vil og derefter udføre træningen med dit barn. Tigertræning kan foregå indendørs i et lokale med gulvplads men kan også tages med udendørs i en have, park eller lignende.

Desuden har du som medlem altid adgang til vores Første Træning hvor principperne i Tigertræning forklares og hver legekategori præsenteres.

Tigertræning tasken

Tigertræning Tasken indeholder alle de rekvisitter de bliver brugt i den online undervisning i Familieklubben. Når du tilmelder dig familieklubben, får du automatisk 20% rabat på tasken. Med tasken kan alle Tigertræning aktiviteter udføres derhjemme. Tasken kan hænges på en knage og fungere som opbevaring og kan også tages med på ferier, ture og lignende så familien kan træne alle steder.

 

Det samme program

Alle der abonnere på Tigertræning Familieklub følger det samme program. Så kender du en familie i din by eller dit kvarter, der også abonnere på Familieklubben, kan I let mødes i parken eller på legepladsen og træne sammen.

Familieklub også for familier der går på Familiehold

Tigertræning Familieklub er det perfekte supplement, hvis du går på et af Tigertrænings Familiehold og bare må have mere at de gode lege. Særligt på weekendholdene kan der være langt imellem undervisningen, så kan det være sjovt at få inspirationen til leg og bevægelse hjemme i stuen.

Hvem henvender Familieklub sig til

Familieklub er for 3-6 årige børn og deres voksen. Familieklubben er en ramme som giver rum til nærvær sammen med dit barn.

Vi anbefaler at du hver dag laver en lille smule Tigertræning med dit barn.

Musikken

Musik og Tigertræning er uløseligt forbundet. Til alle undervisningsvideoerne er der Tigertrænings livlige musik. Musikken til Tigertræning er skrevet specifikt til de forskellige lege og de bevægelser der udføres. Musik, sange og historier er komponeret og skrevet af Troels Alsted og Lise Steffensen. Musikken og historierne er udgivet og kan købes i vores butik, eller høres på SpotifyApple MusicDeezer og andre streamingtjenester.

Hvad siger andre der har prøvet Tigertræning?

Vi vil anbefalde at du online læser de anmeldelser vi har fået. Følg disse links: TrustpilotFacebook og Google.

Følg os på Facebook og YouTube

NB. Denne vare kan ikke købes af skoler, SFO og dagtilbud. Kontakt os gerne hvis I er interesseret i online et kursus.