Crowdfunding - Dragekamp og Koglekast

Crowdfunding af Tigertrænings næste bog og album Dragekamp og Koglekast.
Her kan du være med til at bakke op om udgivelse af Tigertrænings nye billedbog og cd med 13 nye sange og bevægelseslege.

Dragekamp og Koglekast er Tigertrænings mest ambitiøse og gennemarbejdede udgivelse til dato. De 13 sange er indspillet med nogle af Danmarks bedste folkemusikere og hver sang er en fortælling i et poetisk, musikalsk og fantasifuldt univers. Den tilhørende billedbog er smukt illustreret af komponist Troels Alsted, så hver sang og leg også får et visuelt udtryk. Bogen udgives i hardback til glæde og leg for både børnefamilier, børnehaver og indskoling med indlagt cd bagerst.
I de seneste 7 år har Tigertræning været en kreativ og uafhængig aktør på den danske børnekulturscene. Med bevægelse, leg og musik har tigertræning proffessionelt og pædagogisk underholdt og inspireret tusindvis af børn, familier og pædagoger. Dette er den fjerde udgivelse fra Tigertræning.

Hvad støtter du?
Det koster 45000 kr. at sende bogen til trykkeriet og det er dette beløb vi beder dig om hjælp til.
Titel: Tigertræning – Dragekamp og koglekast (inkl. cd). Pris: 295 kr. (inkl. moms). Bog: 58 sider, 13 illustrationer. CD: 13 titler, 46 min.

Sponsorer: DJBFA’s legatudvalg har givet tilsagn om 15000 kr. Vi er dermed 30000 kr. fra målet.

Vi har 6 incitamenter:
Incitament 1: 85 kr. Albummet som mp3.
Incitament 2: 295 kr. (plus porto). Signeret eksemplar.
Incitament 3: 495 kr. (plus porto). Signeret eksemplar samt navn på donorlisten bagerst i bogen.
Incitament 4: 1995 kr. Særarrangement – én times Tigertræning med Lise Steffensen, signeret eksemplar samt navn på donorlisten bagerst i bogen.
Incitament 5: 5995 kr. Særarrangement – Legekoncert med Lise Steffensen og Troels Alsted, 2 stk. signerede eksemplarer samt navn på donorlisten bagerst i bogen.
Incitament 6: 9995 kr. Særarrangement med Lise Steffensen og Troels Alsted, 2 stk. signerede eksemplarer samt navn på sponsorlisten forest i bogen.

Det er valgfrit om du vil være navngiven eller anonym donor. Denne kampagne slutter den 1/10 2017. Bog og album udkommer den 19/11 2017. I den forbindelse afholder vi sammen med Kulturhuset Islands Brygge en stor release fest.