Børn er vilde med når voksne leger Pressemeddelelse

Børn er vilde med når voksne leger. Leg dig glad. Tigertræning lærer børn at sætte grænser. Med sjove bevægelseslege og god musik lærer børn at passe på sig selv og hinanden. Ny bog og musik udgivelse fra Tigertræning.

Hvad er Tigertræning?

Tigertræning er er bevægelseskoncept udviklet af idrætspædagog Lise Steffensen. Der indgår både børneyoga, samarbejdslege og kamplege. Leg dig glad ligesom tusindvis af børnefamilier og pædagoger har siden 2010. Massevis af sjove lege og gode musik fra Tigertræning.

Ny bog og musikudgivelse

Den 19. november 2017 udkommer en bogen Dragekamp og Koglekast med 13 helt nye Tigertræning lege og masser af god musik til. Bogen af Troels Alsted og Lise Steffensen udkommer på forlaget Strombolin.
Bogen er illustreret med smukke stemningsfulde malerier af Troels Alsted. Hver leg er desuden beskrevet og illustreret med fotos så alle kan gå i gang med legene hjemme i stuen.
Musikken er livlig og eventyrlig og fuld af poetiske tekster om hver leg. Der er både drager, nisser, elvere og tapre vikinger med i legene og sangene. Musikken udgives digitalt og kan blandt andet findes på Spotify og iTunes.

Børn er vilde med når voksne leger

Tigertræning giver børnefamilier sjove lege de kan lege derhjemme.
”Vi synes det var ret unik at vi kunne få lov til at lave noget sammen…. Det giver et helt særligt samvær, det her med at være af sted sammen på den her måde.”
Johanne mor til Jeppe Frej, deltagere på Tigertræning Familiehold 
”Det er et tilbud som giver noget andet end et almindelig gymnastikhold, her får man lov at tumle mere og gøre de ting børn normalt ikke får lov til… Og hver gang vi skal til Tigertræning, har Liv den bedste dag.”
Signe mor til Liv, deltagere på Tigertræning Familiehold
”Det er sjovt at fægte med min mor.”
Anton 5 år deltager på Tigertræning Familiehold.
LINK til Pressefotos (både fra bogen, af os og af børnefamilier der leger)
KONTAKT:
Tlf. nr.: 61710870
Send besked